Zon aan zee

Vandaag een frisse, maar zonnige Paasdag aan zee. De paashaas heeft een heleboel eitjes verstopt in het huis van opa en bobonne en wonder boven wonder eet Lucas vandaag met veel smaak chocolade.

Hoewel hij snel moe is en dan de zetel induikt, is dit toch weer een goede dag waarop we in de namiddag genieten van de zon op het strand. Nadien is het tijd voor nog wat “wetenschappelijk” onderzoek: we bestuderen zeewater, zand en bloemblaadjes onder de microscoop, best indrukwekkend!

Morgen gaan we terug naar huis en we zien de mooie weersvoorspellingen met veel plezier tegemoet. Buiten spelen, schommelen, rusten in een tuinzetel: allemaal bevorderlijk voor de  energie, het humeur én hopelijk ook de eetlust.

   

   


Een reactie op “Zon aan zee

  1. Jullie hebben wel echt genoten van het zonnetje! En wat een coole zonnebril zeg! Heel veel groetjes en ik spring wel eens binnen! Groetjes, directeur Jan

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.