Verjaardagsweek

Komende donderdag is weer een memorabele dag. Dan wordt Lucas zes jaar en dat zullen we vieren, reken maar! Morgen nemen we al een voorsmaakje met een feestje hier thuis met de klasvriendjes: ballonnen, slingers en toeters, cupcakes en massa’s versiersels, muzikale pak en een échte Angry Birds kroon. We zijn er helemaal klaar voor!

In al dat feestgedruis knijpt mijn hart toch soms ook samen. De idee dat we deze verjaardag even goed niet meer hadden kunnen vieren, duikt af en toe op. “Lang zal hij leven” heeft dit jaar wel een heel speciale betekenis …

20140322-185718.jpg


2 reacties op ‘Verjaardagsweek

  1. Ik heb zo’n vermoeden dat er binnenkort (heel terecht) enkele tranen van geluk zullen vloeien. En eerlijk, die tranen zullen met plezier getoond en gedeeld worden. (ook bij mij, of moest ik dat niet zeggen :-))
    Diewer, Tomas, Lucas, Ruth, Berthe, Seppe en Pelle, jullie zijn een ijzersterke familie!

    Like

Reacties zijn gesloten.