6 jaar

Morgen is het zover. Morgen is Lucas 6 jaar. Ik herinner mij die laatste zwangerschapsdagen en -uren nog levendig: die eindeloze valse starts, de vroedvrouw die keer op keer langskwam, bevestigde dat de bevalling begonnen was en dan moest vaststellen dat alles was stilgevallen. En dan uiteindelijk om 02u27 in de nacht, na een arbeid van 28u, was hij er éindelijk: onze zoon Lucas.

En nu, 6 jaar later, vieren we weer minstens even opgelucht als na zijn geboorte. Oef, het is eindelijk gelukt is nu oef, hij heeft het overleefd.

Lucas vraagt al maanden om Angry Bird cupcakes om te trakteren in de klas en die kon ik hem écht niet weigeren. Na een hele middag bakken en versieren zijn we er helemaal klaar voor!

20140326-203940.jpg


2 reacties op ‘6 jaar

  1. Proficiat Lucas en ook proficiat aan mama en papa en Co XXX

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    Like

  2. Een hele (ietwat late) gelukkige verjaardag Lucas!!! Je bent een dapper ventje, en zo te horen uit te verhalen ben je af en toe wijzer dan de meeste ‘oudere’ van ons, blijf zo verder gaan Lucas, je bent een fijne spontane kerel! ‘k Hoop dat je van je 6e verjaardag genoten hebt, ik denk dat dat met die mooie cupcakes niet fout kon gaan! Nog een late verjaardagszoen, Elke

    Like

Reacties zijn gesloten.