Voeding

Een rustige nacht, voldoende vocht, medicatie tegen pijn en misselijkheid en Lucas ziet er alweer een heel stuk beter uit. De bestraling ging heel vlot. Hij doet pogingen om te eten, maar dat lukt niet echt goed. Medicatie innemen blijft een groot gevecht. Praten doet hij amper, maar er kan af en toe wel een glimlachje af en dat doet wonderen voor ons.

Tegen de middag komen de dokters langs. Vermoedelijk zal er dan intraveneuze voeding opgestart worden. De sonde laten we maar even voor wat ze is. Misschien lukt het alsnog als hij weer wat aangesterkt is.

Jammer genoeg kunnen we hem met IV-voeding niet meenemen naar huis. Hopelijk moet hij hier niet blijven tot het einde van de bestralingen, want dat duurt nog meer dan een maand. Maar als het toch zo is, dan zullen we dat ook wel weer doorspartelen. De eindmeet komt in zicht en daar leven we naartoe.


2 reacties op ‘Voeding

  1. Van alle Bruylanders zijn jullie de dappersten !!!

    Was getekend : Maximus Julius Lintos de Haasrodium

    Like

  2. Ik leef zo hard met jullie mee!
    Ik wens jullie echt ongelooflijk veel sterkte!!

    Like

Reacties zijn gesloten.