Herinneringen aan Lucas

We hebben heel veel mooie herinneringen aan Lucas’ korte, maar rijk gevulde leven. Bij het lezen van de overweldigende hoeveelheid deelnemingskaartjes en -berichten, is het ons opgevallen dat er ook heel wat mooie, grappige, ontroerende, … herinneringen leven bij andere mensen. We willen deze heel graag verzamelen voor onszelf, maar vooral ook voor als Ruth wat groter is. Jullie kunnen je verhaal met onderstaand invulformulier aan ons bezorgen, maar een briefje, kaartje, mailtje, … wordt natuurlijk ook heel erg geapprecieerd.

HEEL VEEL DANK ALVAST!


Een reactie op “Herinneringen aan Lucas

  1. Ik kan helaas geen anekdote met Lucas doorsturen…
    Ik ken Lucas ‘alleen maar’ als het eerste kind (denk ik) dat een pakket van ‘prinses Harte’ kreeg, toen met de naaimarathon waaraan ik dus ook heb meegedaan… (ik heb trouwens wel een stukje van zijn pakket gemaakt en dat dicht gedaan, toch het volledig was en klaar stond om af te geven…).
    En toch … heeft hij een heel grote indruk nagelaten op mij… Nu ja, eigenlijk jullie allemaal, als gezin,… Respect!

    Like

Reacties zijn gesloten.