Post voor Koning Lucas

We zijn in opruimmodus.Onze gang en ons terras staan vol spullen voor het Spit, het containerpark, de chiro, de school, … Het is erg zichtbaar dat onze prioriteiten de afgelopen maanden elders lagen. Het opruimen houdt ons bezig en maakt de leegte iets draaglijker. Het is erg bevreemdend dat 👑Lucas👑 niet meer in ons huis is.

We openden en sorteerden de vele tientallen kaartjes die we zaterdag bij de uitvaart en vandaag via de post kregen. Het zal wel even duren om die allemaal op gepaste wijze af te handelen. Het is best wel verbijsterend dat er zoveel mensen aan 👑Lucas👑 en ons denken.

We gingen ook vandaag nog even naar het kerkhof (het kinderkerkhof van Diestseveld, op de Diestsesteenweg), met een speciale missie. We er zagen de afgelopen dagen veel uitgeregende tekeningen liggen. Tegelijk merken we dat er nog steeds veel  kinderen tekenen, schrijven en knutselen voor 👑Lucas👑. Daarom plaatsten we vandaag een brievenbus bij zijn graf. Hopelijk gaan de kunstwerken op die manier niet verloren. Het deed deugd om te zien dat Olaf er nog steeds stond. De zon op de sneeuw had ook vandaag iets magisch.
   
 


5 reacties op ‘Post voor Koning Lucas

 1. Een brievenbus voor Koning Lucas. Het is een mooi initiatief.
  Veel sterkte!

  Like

 2. Opruimen doet deugd, dat is geweten. Doe wat je voelt dat je moet en wil doen.
  Nog heel veel sterkte !!! Ik denk aan jullie.

  Like

 3. Mijn respect en bewondering voor jullie neemt met de dagen nog steeds toe. Zo ongelooflijk hoe jullie dit dragen, uitdragen … RESPECT RESPECT RESPECT

  Like

 4. Lieve Lucas ik ken je juist door je oma Roselyne, ik denk iedere dag aan jou ik weet van je oma dat je zo een moedige leuke lieve jongen bent, rust zacht hierboven. Liefs Dorine 😍

  Like

Reacties zijn gesloten.