Villa Pardoes

We hebben er lang naar uitgekeken, maar gisteren was het dan eindelijk zover: we werden verwacht in de volledig vernieuwde Villa Pardoes in Kaatsheuvel (Nl) waar we een hele week mogen genieten in en rond de Villa. We werden vorstelijk onthaald met koffie en taart en werden ondergebracht in huisje Ridder: een prachtig appartement voor 6 personen in Ridderthema.

 

Ridderslaapkamer voor Lucas en Ruth
 
De Villa is absoluut het einde: slakkenhuisvormig, met de twaalf themaverblijven op de buitenste schil en binnenin een grote glijbaan, zandbak, living met open haard, whirlpool, game center, home cinema, orangerie, picknick plaats, koffie corner en last but not least: een grote verkleedkast en theater, ideaal voor prinses Ruth. Er worden activiteiten georganiseerd voor het hele gezin, dus vervelen is geen optie!

 

De picknickplaats

 
Prinses Ruth opent haar theater
  
Maar het beste ligt net aan de overkant van de straat. Een onopvallend poortje in een eindeloze omheinig geeft ongelimiteerde toegang tot … De Efteling! Van vandaag tot donderdag kunnen we genieten van alles wat de Efteling, Safaripark De Beekse Bergen en nog tal van speel- en eetparadijzen in de buurt te bieden hebben. En reken maar dat we zullen genieten!

 

Geen Efteling zonder Hollebolle Gijs
 
  


Een reactie op “Villa Pardoes

  1. Geniet er van, wij waren er bijna 4 jaar geleden en onze kinderen spreken er nog steeds over! Wij hebben alleen maar mooie herinneringen aan die 7 dagen.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.