Summer just outside the city

We hebben een heerlijk weekend achter de rug, deels gepland, deels spontaan gevuld met bezoekjes en playdates met mensen uit de buurt: een burenpicknick in het Provinciaal Domein, theetje bij ons thuis, lekker lui in de tuin hangen, aperitiefje, … Het hoorde er dit weekend allemaal bij. Evenals een fietstochtje naar de spaghettislag van de Chiro van de grote broers, waar we ook weer konden genieten van fijn gezelschap.

Lucas en Ruth hebben ongelooflijk genoten van al dat leven in en buiten het huis. Ze hebben ook heel erg goed samen gespeeld en dat was écht lang geleden. Dat maakt het opruimen, poetsen, ontsmetten en wassen nadien dubbel en dik de moeite waard.

 

Het voornaamste speel- en wasgoed dit weekend: de verkleedkleren 🙂
 
Na zo’n zalig weekend, doet de realiteit van de komende week toch wel een beetje pijn. Als de bloedresultaten het toelaten zitten we immers vijf dagen op de dagzaal in het UZ en dat bij zeer tropische temperaturen! 

Maar dat zal ons in elk geval niet tegenhouden om te genieten van elke seconde dat we thuis zijn en dat Lucas zich goed voelt!


Een reactie op “Summer just outside the city

Reacties zijn gesloten.