Kaarsjes branden

Het aantal kaarsjes dat voor Lucas wordt gebrand is bijna niet meer te tellen. Heel veel mensen blijven ons regelmatig een hart onder de riem steken met “ik brand een kaarsje thuis/op reis/in de klas/… Dat is van in het begin zo geweest en zal waarschijnlijk wel zo blijven. En het moet gezegd, het is één van de vele vormen van steun die ons blijven motiveren.

Gisteren voelde Lucas zich goed genoeg om nog eens mee te gaan naar de mis. De viering duurde langer dan verwacht, dus zijn energiepeil was op het einde heel laag, maar toch wou hij na afloop zelf ook nog eens wat kaarsjes aansteken. Samen met zuster Hilde en een ernst/concentratie die hem intussen zo typeert; enkele kaarsen voor blijvende verbondenheid.

IMG_4306


Een reactie op “Kaarsjes branden

  1. Mijn schoonouders zijn 2 dagen geleden vertrokken naar Lourdes. Ze zullen zeker ook een kaarsje branden voor Lucas.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.