Villa Gasthuisberg

Normaal werden we vandaag tegen 15u in Villa Rozenrood in De Panne verwacht voor een heerlijk lang en goed verzorgd weekend. Helaas speculaas wordt het een iets minder lekker lang weekend in Villa Gasthuisberg.

Lucas’ toestand is min of meer status quo, waardoor we hier onmogelijk weg kunnen. Zijn mond- en keelholte zijn zwaar aangetast door de aften, waardoor eten, drinken en spreken nog steeds onmogelijk zijn. De pijnmedicatie maakt hem suf, waardoor hij vooral slaapt, en helaas ook misselijk, dus krijgt hij ook daar medicatie tegen.

Intussen gaan alle bloedwaarden verder in vrije val, wat de genezing en het welbevinden zeker niet bevordert. Omdat het al van dinsdag geleden is dat Lucas iets gegeten heeft, zal vandaag waarschijnlijk ook intraveneuze voeding worden opgestart.

Onder deze omstandigheden kunnen we voorlopig niet anders dan gelogeerd blijven op de Gasthuisberg. Het is jammer, maar we zijn niet hartverscheurend teleurgesteld. Er komen nog andere gelegenheden.


3 reacties op ‘Villa Gasthuisberg

  1. Oei, Diewer, ik wens jullie heel veel sterkte. We zullen heel hard duimen dat het Lucas wat beter zal gaan

    Like

Reacties zijn gesloten.