Mevrouw Helderder

Neen, geen paniek! Ik ga niet met spuitbussen vol vergif achter de duiven aan. Maar nu Lucas weer ziek is, is hygiëne weer een hot item hier in huis. Er wordt dagelijks gepoetst en gewassen. Het speelgoed wordt regelmatig afgewassen, de kussens van de zetel en de tapijten gestoomd. Al dat wassen en poetsen leidt ook tot sorteren en ordenen: het speelgoed, de kleerkasten, … Alles moet eraan geloven. Dat is binnenkort een ritje naar het Spit en containerpark waard.

Al dat poetsen heeft ook iets therapeutisch. Ik kan er mij prima in afreageren en het geeft me het gevoel toch nog iets onder controle te hebben. 


3 reacties op ‘Mevrouw Helderder

  1. Als je hulp nodig hebt bij je therapie, of net even een antitherapie nodig hebt, geef maar ’n gil! 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.