Shoppen

Mama houdt van shoppen. In gewone tijden is ze elke middagpauze terug te vinden in de winkelstraten. Nu Lucas thuis is en papa en mama bij hem blijven, vreesde mama even een cold turkey, maar niets is minder waar.

Om Lucas aan het eten te krijgen en te houden, helpt het om met hem naar de supermarkt te gaan en hem gewoon zelf te laten kiezen. Sinds kort hebben we een nieuwe winkel, overgewaaid van bij de noorderburen en dat zorgt voor nieuwe producten en inspiratie. 

Als een volleerde shopper vergelijkt Lucas producten, hoeveelheden en prijzen. En stelt hij de nodige kritische vragen: “Mag ik dat nu wel eten? Is dat wel vet en ongezond genoeg, mama? Want ik moet wel verdikken he, niet vermageren!”  Al bij al wel heel bijzondere en vaak grappige moeder-zoon momentjes.


3 reacties op ‘Shoppen

  1. Ben er vorige week ook geweest en half sancta Maria tegengekomen.
    Gelukkig moest ik alleen maar gezonde dingen kopen… 😊
    Laat het je smaken Lucas!
    Vele groetjes van directeur Jan

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.