Olaf

Deze morgen kwam Lucas uit de douche met plots opvallend veel haar op zijn borst en armen en wat minder op zijn hoofd. Het haarverlies is duidelijk begonnen. Om te vermijden dat alles en vooral zijn eten vol haar hangt, scheren we meteen zijn hoofd kaal.

IMG_2665

Na afloop kijkt hij glunderend in de spiegel: “Kijk mama! Nu lijk ik écht op Olaf, de gekke sneeuwman uit Frozen!” Ruth is ook heel enthousiast: “Oooh Lucas, nu ben jij weer zo mooi als vroeger, toen jij veel naar het ziekenhuis moest!”

Voor papa en mama is het best wel even slikken, al zijn we ontzettend blij dat hij het haarverlies zelf zo goed opneemt.

En speciaal voor onze eigen knotsgekke sneeuwman:

 

 


Een reactie op “Olaf

  1. Ik vind het positivisme van Lucas gecombineerd met de kinderlijke onschuld van Ruth ronduit schitterend! En het moet gezegd: een knappe vent blijft een knappe vent, met of zonder haar. Al die knappe acteurs trouwens al gezien die wat kalend zijn en hun haar helemaal afscheren?
    Al begrijp ik de diepe zucht van de papa en de mama helemaal…

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.