Pijn

Sinds zaterdag klaagt Lucas over pijn in de nek. Hij noemt het pijn die steeds erger wordt bij bewegingen. Het doet wat denken aan de ontsteking van eind mei. Anderzijds blijft hij heel energiek en lijkt de pijn zijn bewegingen niet te hinderen. We merkten de laatste dagen wel dat hij sneller humeurig was, maar welk kind op het einde van de vakantie is dat niet…
Zondag ochtend namen we het zekere voor het onzekere en gingen we naar het ziekenhuis voor onderzoek. Maar een bloedname wees niet op een ontsteking, dus we keerden vrij snel terug naar huis.
Vandaag ging Lucas zonder veel morren naar school. Hij blijft wel regelmatig herhalen dat hij nekpijn heeft.
Komende zondag is een volgende MR scan gepland, volgende week maandag een uitgebreid ooronderzoek en volgende week woensdag de bespreking van de scan. In tussentijd blijft het spannend afwachten, onrustige nachten doormaken en leven van dag tot dag.