Onwetendheid

Vandaag stond vooral in het teken van het proberen te achterhalen waarom we nog steeds niet weten wat er nu staat te gebeuren met Lucas.  Het kost ons enkele telefoontjes naar Gasthuisberg om uiteindelijk de karige informatie te krijgen dat de artsen nog steeds aan het bekijken zijn of en hoe een biopsie zal worden gedaan (en een van de spilfiguren in deze beslissing zit blijkbaar in het buitenland en kon tot op heden niet bereikt worden). We worden dus gewoon aanstaande woensdag op consultatie verwacht en zullen dan – hopelijk – eindelijk meer weten.

Lucas is vandaag naar school gegaan en leek zich deze voormiddag wel goed te voelen, maar na de middag ging het bergaf en uiteindelijk gingen we hem om 14u afhalen.  De stress en onzekerheid eisen hun tol: hij slaapt moeilijk in, is vroeg wakker, eet moeilijk en is humeurig en heel wispelturig.

Wij ronden intussen af op het werk om van zodra het nodig is, allebei bij hem te zijn de komende tijd.


4 reacties op ‘Onwetendheid

 1. Jeetje, nog zo lang wachten! Als het moment daar is, mag ruth steeds blijven spelen of logeren he. X ik denk aan jullie en hoop. Oh wat hoop ik..

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik lees een beetje vol ongeloof de laatste berichten. Jullie kennen me niet maar ik ken Berthe, Seppe en Pelle van op Wereldkamp. Ik wens jullie al het goeds wat ik jullie allemaal maar wensen kan. Ik duim woensdag superhard met jullie mee. Jullie blog doet me zo goed beseffen hoe relatief alles is, gezondheid van al degene die je graag ziet, daar draait het om. Succes.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hopelijk brengt de consultatie vandaag de nodige antwoorden. Zoveel onzekerheid nu, zoveel vragen nu. Ik duim alvast voor Lucas en voor jullie! Veel liefs, Saskia & Poekie

  Geliked door 1 persoon

 4. We vernamen via onze zoon Fluppe ,( Sint Angela 5STWA) dat jullie zoontje weer heel erg ziek is; wij willen jullie heel veel sterkte toewensen ! Hopelijk wordt er gauw een groot stuk onzekerheid weggenomen en hopen dat de dokters met al hun wijsheid ook deze keer hem kunnen helpen. We duimen alvast mee voor een goede afloop. We denken aan jullie !
  Rudi,Marjan en Fluppe Van Meerbeeck-Verschueren

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.