Naar huis!

De antibiotica doet goed zijn werk. Lucas kan zijn nek vandaag alweer een beetje meer bewegen, is goed gezind en eet en drinkt als nooit te voren.

De dokters brachten dan ook zojuist het heerlijke nieuws dat we straks naar huis mogen. Daar zijn we, met een hittegolf in het vooruitzicht, absoluut niet rouwig om!

Over twee weken komen we opnieuw op controle. Tot dan staat driemaal daags een grote dosis antibiotica op het menu. Tijdens die controle zullen we ook meer weten over de testen van Lucas’ immuunsysteem. Later staat er nog een scan gepland.

Maar nu eerst inpakken en wegwezen! Oost west, thuis best, dat hebben we weer aan den lijve ondervonden de afgelopen dagen. Op deze blijde gezinshereniging zullen we vanavond een fris glas bubbels drinken, zeker weten! Schol!


Een reactie op “Naar huis!

Reacties zijn gesloten.