Spanning

Lucas klaagt al een week van stekende pijn in (de buurt van) zijn oor en heeft weinig energie. Sinds gisteren zit zijn nek ook vast en krijgt hij zijn mond haast niet meer open.

Deze ochtend konden we gelukkig meteen in het UZ op afspraak. De dokters konden/durfden geen uitspraak doen en hebben daarom een dagopname gepland op woensdag: grondige inspectie van mond- en keelholte, oren, bloedname, MRI scan en misschien ook een foto. De hele gebruikelijke rits testen dus.

We wachten toch maar met een klein hartje af, niet meteen dramatiserend, maar tegelijk helemaal niet gerust. Het blijft toch zenuwslopend, dat wachten op antwoorden. Hopelijk woensdag, maar vermoedelijk pas donderdag weten we meer.


5 reacties op ‘Spanning

 1. We duimen voor Lucas, dat het maar een ‘gewoon griepje’ of zo mag zijn!!! Pffff… inderdaad zo zenuwslopend, dat wachten op antwoorden!

  Lieve groetjes, Saskia (van de Poekie-knuffels)

  Like

 2. Door toevallig surfen kwam ik op jullie site terecht. Ik herkende jullie prachtige zoon onmiddellijk van tijdens een opname van mijn zoontje in Uz. Heel verheugd te lezen dat het zo goed ging en wat een mooie bos haren heeft hij nu! HeT laatste berichTje is echter niet zo goed. DaT afwachten wordT ne mens gek van! Mijn duimen draaien volop en ik zal een kaarsje branden! HoUd moed!!!

  Like

 3. Na alle fijne berichtjes toch weer even een angstmomentje voor jullie. We duimen volop mee dat het om een onschuldige infectie gaat!!

  Like

Reacties zijn gesloten.