Scherven brengen geluk

Scherven brengen geluk. Het is door en door cliché, maar ik hoop dat er toch een bron van waarheid inzit. Om de een of andere reden sneuvelt het servies hier de afgelopen dagen met de regelmaat van de klok. Hier een bord, daar een glas, een mok, een theelichtglaasje, …

Gisteren zaten we met veertien aan tafel en ik moest tot mijn scha en schande vaststellen dat ik de tafel niet meer “uniform” gedekt kreeg.

We kunnen maar hopen dat al die scherven een belofte aan bergen geluk in 2014 inhouden! Voor ons, maar ook voor alles en iedereen die ons afgelopen maanden gesteund en gevolgd hebben.

Namens ons allemaal, maar Lucas in het bijzonder, wensen we jullie een fantastisch, maar bovenal gezond, 2014!


3 reacties op ‘Scherven brengen geluk

 1. Dan is mijn grootste wens voor 2014 dat deze uitspraak “scherven brengen geluk” waar is! Als er iemand is die dat nu verdient, dan is het Lucas en bij uitbreiding zijn hele omgeving! Wat jullie het afgelopen jaar hebben doorgemaakt, wat jullie hebben gepresteerd, dat doen weinigen jullie na. Vooral de manier waarop, met als codewoord “samen”. Steeds zag ik jullie samen vechten, samen huilen, samen lachen, samen steunen, samen ondernemen, samen delen,…
  Jullie zijn, voor mij alvast, een enorm voorbeeld!
  Groetjes en vooral een gelukkig en gezond 2014 SAMEN!

  Like

 2. Diewer, ik ben een beetje te hevig geweest met mijn gsm, waardoor dat die weer niet meer werkt. Ikke in allerijl een nieuwe gaan kopen, om dan te merken dat mijn contacten weer onbereikbaar zijn. Vandaar dus nog geen nieuwjaarswensen via een deftige weg…
  Kan je me een smsje sturen, dan heb ik meteen ook je nummer.
  Mercikes!

  Like

 3. Na het lezen van dit bericht, trokken wij meteen onze Griekse pakjes aan, en begonnen we duchtig te gooien, smijten, smakken, kwakken, om jullie nog een extra portie geluk te sturen !
  Warme kusjes van ons allemaal !

  Like

Reacties zijn gesloten.