Invasie

Nu Lucas aan beterhand is, kunnen we zonder zorgen bezoek ontvangen. Geen dubbel check meer of er bij onze gasten geen zieken zijn, geen obsessieve ontsmetting van alle speelgoed, kortom wij verwelkomen samen met onze gasten ook de bacteriën en virussen van het seizoen. Lucas’ witte bloedcellen staan even goed als die van een perfect gezond kind, dus maakt hij evenveel kans op besmetting als ieder ander.

Dat mondde gisteren uit in een lawaaierige maar heerlijk ontspannende namiddag met vier extra kindjes en één extra mama. De kindjes speelden, stoeiden, bouwden en verkleedden dat het een lieve lust was en de grote mensen zagen dat het goed was.

We hebben heel wat in te halen van de afgelopen maanden. Zowel Lucas’ als ons sociale leven was toch wel erg aan banden gelegd. Maar we zijn er nu helemaal klaar voor en genieten met volle teugen van elk bezoek.


3 reacties op ‘Invasie

  1. dag diewer,
    dat is mooi nieuws.
    ” ’t heerlijk avondje is gekomen ..”
    ivo en an

    Like

Reacties zijn gesloten.