Nog 4 … De Blijde Intrede

This is D-Day, Back To School-Day. Lucas en Ruth waren al vroeg wakker en blijgemutst omdat ze allebei naar school mochten vandaag.

Mama bracht Ruth met de bus, terwijl papa nog met Lucas naar de bestraling ging. Ruth ging met groot
enthousiasme naar háár klasje en háár tante Isa en mama werd al op de speelplaats door vele ouders aangeklampt “En? En? Is Lucas erbij vandaag?”

Lucas’ Blijde Intrede kwam even later, toen hij met papa en mama en supertante Marijke naar de klas van oom Gijs en alle vriendjes ging. Hij werd verwelkomd met slingers en glittertjes en vele dikke knuffels. Lucas was wat overdonderd, maar vooral heel erg blij. We lieten hem dan ook al snel achter bij zijn oom en zijn vriendjes. Later in de voormiddag volgde ook een blij weerzien en intens geknuffel met thuistante Isabelle.

Papa en mama trokken samen de stad in om te winkelen en gingen deze middag twee héél vermoeide maar ook gelukkige kindjes afhalen. De schooldag eindigde met een even Blijde Uittrede, want er werd weer heel wat afgeknuffeld, gezwaaid, gelachen, gebabbeld.

Wat heerlijk dat we dit allemaal samen konden doen. Wat heerlijk dat iedereen zo intens meeleeft. Wat heerlijk dat we intussen verder aftellen: nog 4 keer …

20131204-133928.jpg

20131204-133948.jpg


4 reacties op ‘Nog 4 … De Blijde Intrede

  1. Wow… SUPER!!! Ik deel mee in jullie blijdschap, zo’n mooi & hartverwarmend nieuws! 🙂
    Ook ik tel mee af met jullie!!!

    Lieve groetjes, Saskia & Poekie 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.