Laatste dag thuisonderwijs

Morgen naar school betekent voor Lucas vandaag laatste dag thuisonderwijs. En dat mocht wel gevierd worden. Gisteren maakten tante Isabel en Lucas samen het speculoosdeeg, en vandaag werden de speculoosjes afgebakken. Het is duidelijk dat in de afgelopen 3 maand niet alleen Lucas veel van tante Isabel geleerd heeft, maar ook omgekeerd, tante Isabel van Lucas. Zoals tegen iedereen vertelt Lucas voortdurend honderduit over de wondere wereld van Angry Birds. Tante Isabel laat met deze speculoosjes zien dat ze heel goed geluisterd heeft. Zelfs het ruimteschip uit Angry Birds-Star Wars kon niet ontbreken.

20131203-164617.jpg


Een reactie op “Laatste dag thuisonderwijs

  1. Super! Erg blij dit goeie nieuws te lezen.
    Een fijne ‘nieuwe’ start voor Lucas gewenst – en eigenlijk voor iedereen van het gezin…!

    Like

Reacties zijn gesloten.