3 maal is scheepsrecht

Met 2 artsen, 2 verpleegsters, veel pijnstilling en behoorlijk wat sedatie werd vandaag de derde keer geprobeerd de sonde bij Lucas te plaatsen. Natuurlijk was hij niet akkoord, en alle argumenten waren opnieuw goed om het ‘uit te stellen’ (“nu nog niet”, “later”, “ik wil een masker” (beademingsmasker), “laat mij los”, “waarom moet het nu”…). Maar gelukkig werd er vlot en doortastend doorgezet met goed resultaat: de sonde is geplaatst. Derde keer, goede keer!
Volledig overstuur en vooral boos viel Lucas nadien uitgeput in slaap in de armen van mama. Nu kunnen we de sondevoeding eindelijk opstarten en hopelijk morgen terug naar huis gaan.

20131107-140144.jpg


3 reacties op ‘3 maal is scheepsrecht

  1. Och, wat een moeilijke dagen achter de rug…
    Goed dat het plaatsen van de sonde uiteindelijk gelukt is.
    Toitoitoi!!

    Like

Reacties zijn gesloten.