Op het nippertje

Omdat Lucas maar bleef overgeven en geen medicatie wilde/durfde nemen, contacteerden we rond de middag het ziekenhuis. Het verdict was kort maar krachtig: medicatie innemen of binnenkomen om aan het infuus te gaan. Lucas raapte al zijn moed bij elkaar en slikte de twee gevreesde pilletjes. Papa haalde nog een derde medicijn bij de apotheek en zo konden we een opname nog net vermijden.

Na de middag voelde Lucas zich beter en ging hij met papa op Open Bedrijventocht: het Seinhuis van Infrabel, Radio 2 in het Stadhuis en tot slot nog een bezoekje aan de begrafenisondernemer.

En zo eindigde een dag die heel slecht begon, toch nog vrij goed. Hij zal de komende dagen nog veel moeten recupereren, zijn ogen liggen diep in hun kassen, zijn ribben zijn weer zo te tellen, maar langzaam aan klimt hij weer op uit het dal. Sterke man!


3 reacties op ‘Op het nippertje

Reacties zijn gesloten.