Chemo 3: Chemo Kanjer

Consummatum est. Chemo 3 is alweer toegediend, nu nog 12u naspoelen en we mogen naar huis. De misselijkheid is ook vandaag goed onder controle, dank zij behoorlijk wat medicatie. Gisteren en vandaag was Lucas écht hyperactief: Chemo Kasper en zijn strijdmakkers waren precies een grote kudde sprinkhanen in zijn bloed en Lucas sprong en kakelde lustig mee. Als de chemo met evenveel energie en enthousiasme ten strijde trekt tegen de kanker, dan maakt die tumor geen schijn van kans!

Om 18u is Lucas in slaap gevallen, hopelijk het begin van een lange rustige nacht … Morgen verwachten we meer misselijkheid en meer vermoeidheid, maar vooral een spoedig vertrek naar huis om daar verder te bekomen.


2 reacties op ‘Chemo 3: Chemo Kanjer

  1. We duimen ervoor dat Lucas vlug terug mag naar zijn warme nestje thuis. We denken dagelijks aan jullie en bewonderen jullie moed en positieve kracht. Veel sterkte voor jullie allemaal en warme groetjes.

    Like

  2. Fijn dat we zo op de hoogte kunnen blijven en jullie dus nu een deugddoende recuperatietijd kunnen toewensen… Hopelijk komen er gauw momenten om niet te vergeten.

    Like

Reacties zijn gesloten.