Creatief met canule

“Ik ga een pijpje roken.” zegt Lucas al gibberend. En met een ernstige blik steekt hij zijn reserve-canule in zijn mond.

20130623-191443.jpg
Net op het moment dat er volop sprake is om de canule te verwijderen, heeft hij ze ten volle aanvaard. Straks wil hij ze misschien zelfs niet meer weg. Want niet alleen kan je er een pijpje mee roken, je kan er ook het huis mee opfleuren. Een goed alternatief voor echte planten of bloemen die een risico zijn voor chemo-kindjes…

20130623-191843.jpg


2 reacties op ‘Creatief met canule

  1. Ugh, Lucas, Dappere Dude, ik kom heel snel eens een vredespijpje met jou roken !

    Mireille

    Like

  2. Vorige week zei hij dat ook al. ’t Is niet omdat hij een ongezond dieet moet volgen dat hij alle ongezonde dingen erbij moet nemen he 🙂
    Maar wat mij vooral opvalt zijn zijn ogen! Die stralen kracht uit, die kijken de wereld in met een blik van “Je denkt toch niet dat ik erbij ga liggen zeker!” Fantastisch! Zo ken ik onze Lucas weer!!!

    Like

Reacties zijn gesloten.