Chemo 2

Vandaag begin van chemokuur 2. Maar deze keer zijn we beter gewapend: goed uitgeslapen en goed gegeten de afgelopen dagen; drukpunt-armbandjes tegen de misselijkheid; medicatie tegen de misselijkheid preventief gegeven, enz… De strijd kan eindelijk wat eerlijker gestreden worden. En als extraatje bovenop de muziektherapie bracht de muziektherapeute haar synthesizer in bruikleen bij Lucas op de kamer. Met drums en ‘special effects’ een beetje ambiance hier op de afdeling; we spelen de kanker gewoon naar huis! Hopen dat hij de komende dagen even veel ‘in form’ mag blijven.


3 reacties op ‘Chemo 2

  1. Duimen en kaarsjes staan weer klaar! Toi toi, Lucas! Laat die vieze beestjes maar eens zien wie hier de baas is ;-). Veel moed, kracht en sterkte! Xx

    Like

  2. Ik heb ook nog wel een synthesiser staan die momenteel niet gebruikt wordt. Mochten jullie er nog eentje kunnen gebruiken als de geleende teruggegeven moet worden, dan geef je maar ’n gil.

    Like

Reacties zijn gesloten.