Stijgende lijn

Zoals voorspeld gaat het met Lucas’ gezondheid nu weer in stijgende lijn: zijn bloedwaarden stijgen en daardoor voelt hij zich ook steeds beter. Het is bijna sadistisch: een chemobehandeling zit zo in elkaar dat een volgende kuur van start gaat op het moment dat de patiënt zich er net weer helemaal bovenop voelt. Maar daar denken we deze week nog even niet aan, we gaan er nu eventjes van genieten. Nu Lucas zich weer energieker voelt, komt de kleuter in hem ook weer even om het hoekje kijken. Gisterenavond zei een verpleegster dat de dokters vandaag gingen bekijken of hij woensdag naar huis kon. Verschrikt schudde hij zijn hoofd. Op onze vraag waarom hij niet naar huis wou, kwam het antwoord: “woensdag zijn het frietjes”. De kleine snoeper!


2 reacties op ‘Stijgende lijn

  1. Hallo Lucas, hier Andreas. Leuk om te horen dat alles al een beetje in de goede richting gaat. Wordt maar gauw weer de oude want we missen je in de apenklas van de zotte Tante Lien. Je speelkameraadje Andreas

    Like

  2. Wat een deugniet! Elke dag neem ik de tijd om een kijkje te nemen hoe alles verloopt en telkens wanneer de blog aan het laden is hoop ik alleen maar op goed nieuws. Ik blijf duimen dat Lucas snel weer die zorgeloze kleuter kan zijn zoals iedereen hem kent en hij vrolijk kan verder genieten van zijn mooie gezin en al de andere leuke dingetjes in zijn leven! Dat hij een zonnetje is dat zie je zo aan het optimisme dat er toch nog aanwezig is in deze moeilijke periode!

    Like

Reacties zijn gesloten.