Marginaal ontbijt

Als het op eten aankomt zijn er voor Lucas maar vier zaken van belang: kiembeperkend, lekker (varieert van dag tot dag), zoveel hij maar wil en boordevol calorieën. Dixit de diëtiste. Een marginaal ontbijt met cola, chips, apericubekes en choco dip sticks beantwoordt daar volledig aan. En Lucas vindt het prima!

Daar gaat vijf jaar opvoeding … Verzwolgen in de suikers en de vetten. En dat op advies van de diëtiste. Tsssss, de wereld draait door!

20130616-190505.jpg


11 reacties op ‘Marginaal ontbijt

 1. Het is op zich al goed dat hij het lekker vind maar ik begrijp je zorgen. Niets is zo fris en lekker als een goed stuk fruit. Hopelijk mag hij snel terug andere dingen eten die jij ook meer gepast vindt .

  Like

 2. Hey

  Woorden schieten mij te kort. Ik wens jullie veel sterkte en steun om door deze moeilijke periode te gaan.

  Groetjes van de mama van Lara Yves en Dina

  Like

 3. vul hem maar met cola en chips, nu geniet hij ervan en dat verdient hij, Daarna zal hij smeken om gezond eten, verse fruitsla en lekkere cupcakes van zijn mama 🙂

  Like

 4. Elena-Mie vindt dat Lucas er supergrappig uitziet met zijn korte haar !! En wow cola bij het ontbijt !!

  Like

 5. Het was inderdaad een fijn zicht om hem rechtop te zien zitten, met een glas cola en een lekkere wafel. Nadien waren de nootjes aan de beurt en toen was het pijpke uit 🙂
  Misschien is hij na al die maanden wel de goesting kwijt en gaat de overgang naar terug degelijk voedsel wel gemakkelijker dan je denkt! Maar voorlopig : gewoon doen 🙂

  Like

 6. Voor die lichtjes in zijn ogen zou je het iedere dag doen! Fantastisch dat hij er weer eventjes wat bovenop is. Iedere dag is een kleine overwinning!

  Like

 7. Wat een superleuke foto…wat een glimlach! Zaalig. Gaat recht naar je hart…

  Like

 8. Met een cola in de hand kom je door het ganse land, dat kan je wel echt van Lucas’ gezichtje aflezen. PS: sponsoring van de Coca Cola company aanvragen hé!

  Like

 9. Hij geniet duidelijk van zijn speciaal ontbijt! en inderdaad, misschien geraakt hij die suikers en vetten ooit wel beu en kan hij daarna terug genieten van gezond eten!

  Like

Reacties zijn gesloten.