Kerstboom

Vandaag was een hele drukke dag. Lucas “joeg” mama om 7u uit de zetel en korte tijd later zaten we met drie aan het ontbijt (Ruth was gaan logeren). Na het ontbijt en verschillende kleine knutselprojectjes, vlogen we in het grote werk. Terwijl papa op boodschap was, versierden mama en Lucas samen de kerstboom. Daarna kwam Lucas op het lumineuze idee om ook zijn rolstoel en bed te versieren. Overal fonkelen nu gouden en zilveren sterretjes, lampjes, engeltjes en strikjes. Om niet helemaal knetter te worden, haalden we alle andere versiering even weg: de vele tientallen, kaartjes, slingers, knutselwerkjes en tekeningen werden opgeborgen (sorry!) tot na de Kerstperiode.

 

De glimlach spreekt voor zich …

 

Mini kerstboompje en mini stalletje op het rolstoeltablet

 

Tegen de middag viel Lucas in een diepe slaap. Mama en papa deden wat huishouden, aten rustig(!) samen en konden zelfs even rustig neerzitten. Toen Lucas weer wakker werd lukte het om eventjes op de iPad te spelen.
Tegen 15u30 brachten tante Machteld en tante Reinilde Ruthje terug. Wat moesten ze kijken naar al die prachtige kerstversiering! Maar Lucas verbaasde hen nog het meeste van al door rustig verder te bouwen aan zijn Lego stad. Wat een geluk dat de Sint zoveel Lego bracht, we zullen waarschijnlijk net genoeg “werk” hebben tot de Kerstman komt!

 

Legostad in opbouw

Vandaag konden we voor het eerst écht genieten. Het was een hele drukke dag, maar op een aangename manier. Zo mogen er nog vele volgen!


4 reacties op ‘Kerstboom

    1. Jullie zijn elke dag een wonder voor elkaar, voor jullie omgeving en voor iedereen die met bewondering naar jullie opkijkt.

      Like

  1. een wonder van leven en grote Liefde… Lucas glimlach is zo veelzeggend. En zijn ouders en zus en de grotere familie mee in de flow van intense zorg én dankbaar voor de goede dagen.

    Like

Reacties zijn gesloten.