Stille Sinterklaas

Sinterklaas kwam deze nacht ook hier voorbij. Normaal stallen hij en Zwarte Piet alle cadeautjes en snoepgoed mooi uit op tafel. Dit jaar hadden ze echter twee grote zakken in de gang gezet, vól speelgoed en lekkers. Zo maakten ze mama en Lucas niet wakker die beneden sliepen.

Ruth was dolenthousiast bij het leeghalen van “haar” zak, maar ook Lucas had een glimlach om zijn mond toen hij zijn gigantische Lego bouwdoos en Minecraft knutselpakketjes ontdekte. Daarmee was zijn energie meteen op en ging hij al gauw terug naar dromenland.

Het werd een hele rustige Sinterklaasdag. Lucas sliep het grootste deel van de dag, maar was bij momenten erg onrustig in zijn slaap. Gelukkig kunnen we hem dan rustiger maken met een extra dosis morfine. Hij geeft het niet zo duidelijk meer aan wanneer hij pijn heeft, we moeten dus zelf “de tekenen” lezen. Papa heeft heel eventjes met hem geknutseld, maar het is gauw teveel. Aan de Lego zijn we nog niet begonnen.

Mega Mindy speelt ook graag met Playmobil
 
 
Heel eventjes knutselen
 
Ruth kon zich een hele dag bezig houden met de cadeautjes van de Sint. Het was weken geleden dat we haar nog eens een hele dag thuis hadden en daar hebben we van genoten.


4 reacties op ‘Stille Sinterklaas

  1. Heel veel moed. We denken veel aan jullie – en op een dag als vandaag nog net wat meer.

    Groetjes, Marsha

    Like

Reacties zijn gesloten.