Nog meer Villabezoek

Vandaag beleefden we weer een heerlijke Villadag. Tante-Katrien-van-papa kwam ons een bezoekje brengen in ons vakantieverblijf. Na een sessie cupcakes versieren voor de kindjes, loodsten we tante Katrien mee door het magische poortje om een hele dag te genieten in een zonnige en vooral rustige Efteling. Gewapend met twee wandelwagentjes verkenden we verder het Sprookjesbos en brachten we een bezoekje aan 1001 Nacht. We eindigden de dag wat ruiger met een natte tocht op de wildwaterbaan en een rit op de wilde achtbaan van “Joris en de Draak”. Ruth, die vorige week nét 1m10 groot was geworden mocht ook mee en vond het héérlijk. Mama bleef veilig met beide voeten op de grond, maar ruilde wel meteen één van onze vier gratis foto vouchers in voor een plaatje van die dolle rit.

 

Cupcakes versieren…Hoe vettiger, hoe prettiger!
 
 
De Marie-Louise zal nooit vergaan …
 
We hebben intussen al een groot deel van het park gedaan, maar dat zal ons zeker niet tegenhouden om de komende dagen heel wat attracties te herbeleven met Berthe, Seppe en Pelle die we morgenmiddag gaan afhalen in het station van Tilburg.

Lucas voelde zich vandaag veel beter en kon bijgevolg volop genieten van alle activiteiten in de Villa en de Efteling. Vooral voor hem was het goed dat we een wandelwagentje hadden in de Efteling. Voor Ruth was het eerder bezigheidstherapie: zolang ze zelf haar wagentje kon voortduwen, zeurde ze in elk geval ook niet over de soms wat langere afstanden. De kinderen van de twaalf gezinnen met wie we deze week de Villa delen speelden deze avond ook voor het eerst echt samen en dat was leuk om te zien. 

 

Even uitrusten in het wagentje
 
De week vliegt voorbij, reden te meer om er de komende dagen nog volop van te genieten!


2 reacties op ‘Nog meer Villabezoek

  1. de foto’s spreken voor zich… zoveel leven midden al de wisselende up en down dagen. Maar toch genieten, met volle teugen. Het is jullie zo gegund!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.