Natuurhulpcentrum

Ook dit weekend konden we weer in goed gezelschap doorbrengen. Op zaterdag gingen we eten bij tante Machteld en tante Reinilde, waar iedereen, behalve Lucas een griepvaccin kreeg. Ruth onderging de prik met wat traantjes, maar die waren snel gedroogd. Lucas was blij dat hij deze keer de dans kon ontspringen.

Vandaag gingen we op bezoek bij tante Marijke, die niet meer in onze school, maar in het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek werkt. Daar kregen we een echte VIP rondleiding. Zo konden we met eigen ogen zien wat een prachtig werk daar wordt verricht.

 

Klein egeltje

Na de rondleiding, volgde nog een leuke verrassing: Lucas en Ruth mochten twee egeltjes en twee hazen weer vrijlaten in een nabijgelegen bos. Zo werd deze gezellige dag wel heel speciaal afgesloten.
Twee haasjes terug naar de natuur
 


2 reacties op ‘Natuurhulpcentrum

Reacties zijn gesloten.