Cliniclownsfeest

We hadden er lang naar uitgekeken, het heldenfeest van de cliniclowns. De verwachtingen waren heel hoog, zowel bij Lucas als bij ons. Lucas is steeds dolenthousiast als een cliniclown zijn pad kruist. En wij kregen deze week reeds een telefoon van de cliniclowns met vragen over hoe om te gaan met het kiemvrije dieet van Lucas. 

Het feest ging door in Fort 4 te Mortsel, op zich al een imposante locatie. Bij aankomst werden we van de meteen verwelkomd door enthousiaste clowns, een kinderboerderij, knutselhoekjes, een rondrijdende koets met paarden en vooral een schitterend podium. Lucas genoot van de eerste seconde tot de laatste; frietjes, gekke optredens, verhaaltjes, een afsluitende kinderparty en bovenal massa’s ‘practical jokes’.

Lucas met Lizzy, één van zijn favoriete clowns
Lucas met Pistach, een andere favoriete clown