Controlescan

Vandaag trokken mama en Lucas, samen met Bobonne, rond de middag naar Gasthuisberg voor de controlescan.  Niet mama, maar Bobonne, mocht Lucas tijdens de scan begeleiden. Alles verliep heel vlot, zowel het aanprikken en de bloedname op Dagzaal, als de scan zelf. Na afloop kreeg Lucas een Lego Technic doosje van mama en mocht hij van Bobonne  ook nog een cadeautje kiezen in een speelgoedwinkel in de stad.  Het werd een ander Legosetje. De rest van de dag had hij daar zijn handen aan vol.

Uiteraard konden we niet nalaten de beelden vanavond al te bekijken, maar dat blijkt geen sinecure te zijn. Er lijkt nog “iets” te zitten, op het ene beeld lijkt het groter dan de vorige keer, op het andere dan weer kleiner. Met andere woorden: we zullen de consultatie maandagmorgen moeten afwachten. Gelukkig staat er een druk weekend voor de deur, dat voor de nodige afleiding zal zorgen.


2 reacties op ‘Controlescan

Reacties zijn gesloten.