Eindelijk in de Villa

Reeds twee keer moeten afbellen, maar nu eindelijk; een zalig verblijf in Villa Rozerood. Vrijdag bij aankomst voelden Lucas en Ruth zich onmiddellijk weer thuis, en speelden voluit. Als kers op de taart, kwamen in de loop van de namiddag de cliniclowns op bezoek. Lucas liet zich van het eerste tot het laatste moment volledig meeslepen door hun aanstekelijk spel.

Lucas en de cliniclown, is er nog een verschil?

Dankzij vzw Toverstafje konden we op zaterdag gratis naar Plopsaland. En niet alleen de toegangstickets waren geregeld, ook een warme ontvangst, een mooi ‘ballonnenmoment’ voor alle kankerpatiëntjes, een speciale toegang voor Lucas en de rest van het gezin (zodat we nergens moesten aanschuiven), een extra zonnepetje en nog wat snoepjes, maakten alles compleet. Het gaf ons de luxe volledig op het tempo van Lucas en Ruth, ondanks de waanzinnige drukte en de verzengende hitte, te genieten van een eerste bezoekje aan Plopsaland. 

Een heel druk èn deugddoend Plopsaland

 De rest van de namiddag speelden èn rustten Lucas en Ruth nog naar hartelust om samen in het grote ‘bubbelbad’ te eindigen. Het weekend in de Villa is weer voorbijgevlogen, een volgend verblijf is al ingepland.

 


2 reacties op ‘Eindelijk in de Villa

 1. hallo,
  Blij dat jullie er gisteren konden bij zijn en genoten hebben van een geweldige dag.
  Bedankt voor de mooie woorden op jullie blog x

  Gr het toverstafje’s team

  Geliked door 1 persoon

 2. Super! Dubbel en dik genieten van de mooie momenten, om dan samen sterk de moeilijkere het hoofd te bieden! Het zijn prachtige initiatieven die er georganiseerd worden. Deze mensen zijn dan ook heel bijzonder! Mensen die, zoals jullie, op een onmogelijke manier getest worden, hebben meer dan ooit nood aan ontsnappen van de realiteit. SAMEN STERK is jullie moto al van in het begin. Respect!!!

  Like

Reacties zijn gesloten.