Koortspieken

Vandaag was een dag in hoogten en laagten. Na een turbulente nacht met heel hoge koorts, begon de dag in mineur. Lucas was moe, had veel pijn in zijn mond, had honger, maar durfde of kon niet eten van de pijn. In de loop van de voormiddag kreeg Lucas bijkomende medicatie tegen de koorts en werd ook een bijkomend antibioticum opgestart. Hij voelde zich bij momenten wat beter en kon dan wel een tekening maken voor de dokter, DVD kijken en proberen iets te eten.

Rond de middag kwam broer Pelle met verse pizza van papa en daar at hij met smaak een stuk van. Hij speelde met Pelle, sliep wat en kreeg weer hele hoge koorts. In de latere namiddag kwam oom Jaap met leuke lego- en playmobilcadeautjes en tegen de avond kwam papa terug en trof hij een heel vrolijke Lucas aan, die erg genoten had van zijn bezoek. Ook Inez sprong nog snel binnen met leuke cadeautjes. Helaas volgde nadien weer een zware koortsaanval.

In de loop van de dag kreeg Lucas ook nog medicatie toegediend om de aanmaak van witte bloedcellen te bevorderen, zodat zijn lichaam de infectie met wat  stevigere wapens kan bestrijden.

Hopelijk gaan papa en Lucas een rustigere nacht tegemoet en krijgen we de koorts snel onder controle. 


Een reactie op “Koortspieken

Reacties zijn gesloten.