Een dikke vis

Eindelijk was het zover: Lucas kon vandaag gaan vissen met Kim, een èchte ervaren visser, niet zo een beginner als papa. En dat aan de vijver van het kasteel van Horst: een prachtige plaats met veel vis in het water. De wind waaide heel sterk, dus het kostte wat geduld. Maar het lange wachten werd beloond met eerst een mini-visje, en dan, net toen we ècht wel naar huis moesten vertrekken, een stevige karper. Eerlijkheidshalve moeten we wel zeggen dat ze door Kim werden gevangen, maar dat deerde Lucas absoluut niet. Hij glom van trots als had hij ze eigenhandig uit het water gehaald!!!

Een mini-visje om mee te beginnen
Een mooie karper om de dag mee af te sluiten

Een reactie op “Een dikke vis

  1. Wat kan Lucas nog altijd vrolijk en blij door het leven gaan en dat is mede jullie blijvende moed en energie! Liefs

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.