Een dag vol verrassingen

Vandaag was een dag vol verrassingen. Lucas en Ruth werden vroeg en behoorlijk knorrig wakker, maar na een donderpreek van papa, sloeg hun ochtendhumeur om in een heerlijk gezamenlijk spel met de lego, de playmobil prinsessen en ridders, de barbies en een klein Olaf poppetje. Inspiratie voor hun bij momenten heel dramatische schouwspel vonden ze in alle Disneyfilms die ze tot nu toe zagen. Dat ze een hele voormiddag zo mooi zouden samen spelen, hadden we absoluut niet verwacht!

Op de middag stond er een pick nick met de Geertruiparochie aan de Dijleterrassen gepland. We bekeken het weer met argusogen, maar dat we daar twee uur met bij momenten stralende zonneschijn zouden kunnen eten en keuvelen, hadden we zeker niet verwacht!

 

foto Dora Duerinckx

In de namiddag mocht Ruth naar een prinsessenverjaardagsfeestje van J.  van haar klas. We leverden haar dolenthousiast af, maar dat we Lucas daar even enthousiast zouden kunnen achterlaten om met J.’s zus – een klasgenootje van hem – te spelen, dat hadden we in de verste verte niet verwacht. Maar het was er kraaknet en er kwamen maar twee kindjes, dus durfden we het risico wel te nemen.

En zo trokken papa en mama volledig kinderloos naar huis, wat wel ten goede kwam aan het huishouden: wassen, stofzuigen, dweilen, … ook niet gedacht dat ik daar vandaag nog aan toe zou komen.

Zo werd het een onverwacht gezellige en productieve dag, aan de vooravond van – hopelijk – nu eindelijk toch de start van chemo 6. 


Een reactie op “Een dag vol verrassingen

  1. We zijn gelukkig te lezen dat je al heel veel mooie momenten hebt beleefd, dat houdt de moed erin toch? We hopen samen met jullie dat chemo 6 mag starten, een beetje vooruitgang mag wel! Goede en mrobeer lekker te slapen. Liefs   En kusjes aan de kroost.

    Like

Reacties zijn gesloten.