Piraat

Lucas is de afgelopen dagen in topvorm. Hij eet goed, is vrolijk en boordevol energie. Vandaag werkten we dan ook zonder problemen een heel druk programma af.

Deze morgen fietste Lucas mee met mama en Ruth naar school op de aanhangfiets, want papa was al vroeg weg. Wat was iedereen verbaasd om Lucas op school te zien! Hij genoot zelf ook erg van het onverwachte weerzien met zijn klasvriendjes. Nadat we Ruth in haar klasje hadden achtergelaten fietsten we naar Gasthuisberg voor een bloedname. Daarna brachten we een bezoekje aan mama’s collega’s en deden we nog boodschappen.

Over de middag mocht Lucas bednetten met Ruth en omdat zij deze week leert over piraten, verkleedde Lucas zich ook als piraat. Ze hadden veel plezier samen. In de namiddag kwam juf Lies voor nog een paar uur thuisonderwijs. 

 

Piratenbednet
 
De bloedresultaten waren goed, al staan de bloedplaatjes wat laag. Opletten dus voor wondjes, blauwe plekken en bloedneuzen. Verder wordt Lucas geplaagd door een lichte sinusitis, maar daar heeft hij niet veel last van.

Heerlijk om zo samen met de fiets op pad te gaan en Lucas zo energiek en enthousiast te zien!


Een reactie op “Piraat

  1. TOPdag: super nieuws! We blijven duimen en vooral geloven en positief denken! Ons blijvend brandend kaarsje flakkert hoop, vertrouwen en licht!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.