Paris, here we come!

Lucas heeft een goede nacht gehad, is vrolijk wakker geworden en voelt zich vrij goed. Het wassen ging vlot en werd een vrolijk watergevecht. Hij praat weer en slikte voor het eerst weer vlotjes zijn medicatie. Hij is intussen 24u koortsvrij, dus normaal gezien mag hij vandaag uit isolatie. 

Mama heeft een waslijst aan weetjes, tips and tricks en zo meer achter voor tante Machteld en Sofie die vandaag ij Lucas blijven. Het lot was ons gustig gezind, want er werden ook al afspraken gemaakt met de juf, de muziektherapeute en de kinesiste voor vandaag.

Onder zo’n positief gesternte vertrekken papa en mama met extra goede moed naar Parijs!


3 reacties op ‘Paris, here we come!

  1. Wat een supergoed nieuws dat hij zich wat beter voelt! We denken aan jullie en zijn heel benieuwd naar wat de dokters jullie daar zullen kunnen vertellen. We duimen hier met zeven!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.