Moederdag

Gisteren was het moederdag en dat hebben we uitbundig gevierd. Papa en de kindjes maakten samen een uitgebreid ontbijt. Mama werd gewekt met prachtige cadeautjes op bed en een mooi versje. We kregen in de late voormiddag bezoek en ’s avonds nog een keer, dus werd er ook twee keer uitgebreid geaperitiefd en lekker gegeten. Tussenin deden mama en Lucas samen gezellig een middagdut in het grote bed en bakten we samen lekkere cakejes.
 

Ruthje zegt vol overtuiging haar versje op
  
“Oh nee mama! Niet zoenen!”
  
Samen chocomelk maken voor het ontbijt
  
Cakejes !
 

Moederdag onder deze omstandigheden is toch wel heel speciaal. We hebben extra gevierd en extra genoten, maar met ook wel een melancholisch randje. De gedachte dat we misschien ooit zullen feesten met een lege stoel aan tafel is toch nooit ver weg op zo’n dag. 


Een reactie op “Moederdag

  1. Met al die verassingen smolt mama haar hartje!
    niet te ver vooruit denken meiske en volop genieten zoals jullie bezig zijn!
    goede moed in t ziekenhuis, t zal daar warm zijn vrees ik.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.