Hoofdpijn

Hoewel Lucas zich voor de rest beter voelt dan de afgelopen dagen en de koorts zo goed als verdwenen is, nemen zijn hoofdpijnklachten zienderogen toe. In die mate zelfs dat we bij momenten in het halfduister zitten, omdat het licht hem te veel last bezorgt.

Het houdt ons wel bezig, die hoofdpijn. De artsen verbazen zich er niet over, de zwelling die daar nu al maanden zit en toeneemt zorgt uiteraard voor extra druk en bijgevolg dus ook pijn. De vraag is dus niet alleen waar de hoofdpijn vandaan komt, maar ook wat er aan gedaan kan worden en óf er wel iets aan gedaan kan worden …

Ookal gebeurt de biopsie morgen in principe in daghospitalisatie, onze koffer staat toch al klaar. Niemand weet wat de chirurg in Lucas’ hoofd zal aantreffen, dus gaan we er veiligheidshalve ook maar vanuit dat alles mogelijk is.

Alvast weer heel veel dank voor al die duimen in de lucht en de vele brandende kaarsen! 


3 reacties op ‘Hoofdpijn

  1. Onze gedachten gaan vandaag integraal naar jullie en jullie dappere kerel! Hopelijk verloopt het zo vlot mogelijk en krijgen jullie eindelijk een duidelijk (en positief) antwoord! *Duimerdeduimerdeduim!*

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.