Het gehoor-wonder

Na een zalig leuk weekend, was het maandag nog eens ‘ziekenhuis-dag’: eerst gehoortest op Sint-Rafaël met aansluitend consultatie op Gasthuisberg. Met een stralende zon en Lucas vol tegenzin konden we gelukkig met de fiets. Voor de gehoortest zelf is er natuurlijk eerst een ooronderzoek. De dokter bevestigde wat we al vermoedden: een serieuze oorprop zorgde voor opvallend gehoorverlies. Maar met enige volharding haalde de dokter deze prop er uit, en de opwinding bij Lucas deed het ongemakt snel vergeten: “zo groot!!”
De gehoortest duurde minder lang dan de vorige keer in februari maar de resultaten waren wel helemaal anders. Toen schatte men het gehoorverlies links in op ongeveer 50%. Nu hoort Lucas als bij wonder terug normaal langs de twee kanten. We hadden niet durven hopen dat zijn bestraalde oor zich volledig zou herstellen.

IMG_9940
De rest van de dag, met inbegrip van het eindeloze wachten bij de consultatie in Gasthuisberg, bleef de gelukzalige glimlach bijna permanent op Lucas’ gezicht gebeiteld. Net als wij, beseft hij zeer goed hoe geweldig dit nieuws wel is!!


4 reacties op ‘Het gehoor-wonder

  1. Heel blij voor jullie met zulk goed nieuws !
    Geniet nog van de laatste vakantieweek, ik hoop jullie donderdag te zien.

    Like

Reacties zijn gesloten.