Genezingsfeest

En afgelopen zaterdag was het dan zover, eindelijk het grote genezingsfeest.
Om onze dankbaarheid uit te spreken, begonnen we met een dankviering in de Geertruikerk. Lucas genoot en straalde duidelijk van trots.
Dankzij de vele kaarsjes van de aanwezigen werd het een ècht lichtfeest.

Nadien zakten we af naar de Geertruizaal. En daar konden we ons tegoed doen aan heerlijke en mooiversierde taarten, nadien frietjes, en bovenal het uitbundige gezelschap. We genieten nog volop na. Gelukkig konden we de resten van de taarten volop uitdelen:

IMG_3075 IMG_1301 IMG_1283 IMG_1287 IMG_1294 IMG_1289 IMG_1300


3 reacties op ‘Genezingsfeest

 1. Het was heel bijzonder om erbij te mogen zijn !
  Jullie raken, ontroeren en beroeren mij keer op keer …

  Like

 2. Wij vonden het een voorrecht erbij te mogen zijn !
  Jullie verbazen, inspireren, ontroeren en beroeren ons keer op keer …

  Like

 3. Woorden tekort om alle emoties die jullie gezin ’t afgelopen jaar hebben doorgemaakt te omschrijven, gelukkig zijn jullie allemaal sterke mensen, ‘k ben er zeker van dat Lucas daar ook zijn kracht heeft gehaald om de ziekte zo flink aan te pakken. Dank zeggen is eenvoudig en mooi, maar strekt zoveel verder, voelen dat er ook rondom ons wordt meegeleefd en meegeloofd, kan echt wonderen doen. Heel veel geluk in jullie verdere leven als gezin, jullie hebben mij heel veel geleerd over ’t leven, over positief blijven en vooral over geloven in elkaar. Dankjulliewel voor jullie wijze en vooral warme woorden! en genieten nu van ’t leven, van de kinderen en van mekaar!

  Like

Reacties zijn gesloten.