Chemo 9 – dag 1

De eerste twee dosissen chemo zijn toegediend en nu wordt er enkel stevig gespoeld wat Lucas’ urinewegen overuren laat draaien. Tot nu toe is er geen misselijkheid, in tegendeel hij eet zonder ophouden: chips, snoep, een appel, nog wat chips, …

Deze namiddag kwam de professor nog langs en ze bevestigde nogmaals dat dit echt de laatste chemo is. Na afloop van de bestralingen is het echt helemaal afgelopen. Dan wachten ons alleen nog vele controles.

Deze ochtend spraken we ook nog even met de bestralingsprofessor en hij gaf ons toch ook mooie vooruitzichten: twee tot drie weken na de bestraling zouden de vervelendste bijwerkingen achter de rug moeten zijn.

Aftellen, aftellen, aftellen!


3 reacties op ‘Chemo 9 – dag 1

 1. Yes Yes Yes, allemaal goed nieuws (buiten de ‘overuren’ van de urinewegen)!
  Laat Lucas maar snoepen en genieten zolang het kan!
  En inderdaad: aftellen, aftellen, aftellen!!!
  groetjes en dikke kus,
  Inge

  Like

Reacties zijn gesloten.