Zon, zee, strand; batterijen opladen…

Sinds twee dagen zijn we met Lucas aan zee, er even tussenuit. Een idealer moment is bijna niet mogelijk: het weer is prachtig en er is bijna geen volk. Geen overvolle stranden en drukke winkelstraten. Lucas is daarbij in topform en leeft zich buiten helemaal uit. Ook Ruth heeft een opperbest humeur en weet zelfs haar zandangst te overwinnen. Het strand is geen verschrikking meer.
Met deze uitgestelde zon, zee, strand-vakantie willen we nog zoveel mogelijk alle batterijen opladen. Volgende week een MRI-scan en de volgende chemo-kuur. Waarschijnlijk weten we dan eindelijk meer over de onvermijdelijke bestraling. We zullen dus alle energie hard nodig hebben om er weer keihard tegenaan te kunnen gaan.
Lucas laat het voorlopig nog helemaal niet aan zijn hart komen.
20130926-171511.jpg


3 reacties op ‘Zon, zee, strand; batterijen opladen…

  1. Zal ongelofelijk deugd doen!
    Ik heb mijn uitstapje naar de markt wel gemist, Lucas. Maar het is echt fijn om te horen dat je het goed doet en dat jullie kunnen genieten met de hele familie!

    Like

Reacties zijn gesloten.