Chemo 6

IMG_0156

Lucas is sedert gisteren in het ziekenhuis voor chemo 6.  Nog 24u en 2/3 van de chemobehandeling zit erop!  Hij stelt het goed, al heeft hij meer last van misselijkheid dan de vorige chemokuren.  Met de start van het schooljaar is er ook weer meer te doen op de afdeling, waardoor de tijd veel sneller gaat: van 10 tot 11 naar de ziekenhuisschool, van 11 tot 12 naar de muziekklas voor muziektherapie, tussendoor ook nog ergens kiné, een bezoekje van cliniclown Puff, gaan spelen of knutselen in de speelzaal, bezoekjes van de buren en van mama’s nichtje Julie die een paar dagen in Leuven is.  Gisteren was er bovendien in echte doedelzakspeler in vol Schots ornaat, ook weer een hele belevenis.  Maar dat het toch maar snel morgen is, zodat hij terug naar huis kan en in zijn eigen vertrouwde omgeving weer op krachten kan komen.


3 reacties op ‘Chemo 6

 1. Het is hartverwarmend hoe jullie als gezin met Lucas’ ziekte omgaan,
  ‘k wens jullie heel veel sterkte en heel veel liefde toe, wij duimen zeker mee, en kijken vooral uit naar de grappige uitspraken van ruthje en lucas, chapeu ook voor de rest van de familie, zet ons met de voetjes op de grond! Met heel veel liefs, elke

  Like

 2. Het is lang geleden dat ik iets van me liet horen maar ik vergeet jullie zeker niet.
  Ik hoop dat vrijdag vlug voorbij is gegaan en dat jullie je in draden verstrikte schaap vol vreugde op de schouders hebben kunnen leggen en mee naar huis nemen om met al wie daar is de vreugde te delen.
  Alle goeds voor de nieuwe week. Wij worden het ritme eindelijk terug gewoon…
  Veel liefs

  Like

 3. Ik las jullie blog in 1 ruk uit nadat ik de link van een vriendin kreeg. Ik wil jullie veel sterkte wensen en Maarten (20maanden) en ik duimen heel erg hard dat chemo Kasper zijn werk doet en Lucas weer beter wordt!
  Liefs ilke

  Like

Reacties zijn gesloten.