Buurman en Buurman

images

Lucas is de laatste weken dol op de filmpjes van Buurman en Buurman die altijd aan het klussen slaan, maar altijd alles finaal om zeep helpen. Nu wij zwaar aan het klussen en verbouwen zijn in het nieuwe huis, kan het niet beter van toepassing zijn. Vooral wanneer het egaliseren van de vloeren beneden eventjes zwaar de mist dreigt in te gaan (door de warmte droogt alles veel te snel). Lucas zag papa en mama zwaar in actie om te redden wat er te redden viel en snapte er niet veel van. Een tijdje later legde mama uit dat zij en papa eventjes gedaan hadden zoals Buurman Buurman en dat snapte hij natuurlijk wel! Toen we na de lunch helemaal opnieuw begonnen met het egaliseren, kwam hij ons regelmatig aanmoedigen.

index

Ajetoo Buurman! Dat komt goed, helemaal goed!

 


2 reacties op ‘Buurman en Buurman

  1. Ah ja, Lucas met zijn hart van goud! Hij zal wel aanmoedigen 🙂
    Ongelofelijk veel respect voor jullie hoor, in deze omstandigheden, zowel het weer als de toestand van Lucas, zo had doorwerken en volhouden!

    Like

  2. Hey lieve broer, help mama en papa maar goed bij de verbouwingen, ZE kunnen het wel gebruiken 😉 nog 2 weekjes en ik ben er weer, hopelijk is het daar lekker warm, maar niet te warm, dikke knuffel!!
    (en een dikke knuffel en kus voor de rest ook! Groetjes uit Bolivia!!)

    Like

Reacties zijn gesloten.