Aperitieven

Iedereen komt toe met frigoboxen en helpt alles klaarzetten
Iedereen komt toe met frigoboxen en helpt alles klaarzetten

Het hoeven niet altijd verre reizen te zijn.  Nu we (gedwongen) de dagen moeten nemen zoals ze komen, genieten we van elke gelegenheid om leuke dingen te doen dicht bij huis.  Zo ook deze middag, toen we op initiatief van Zr. Hilde met de ganse parochie gingen aperitieven aan de Dijleterrassen.  Jong en oud verbroederd aan de waterkant en elk met een frigobox of koeltas vol lekkers voor iedereen.  Er werd geklonken op alles en iedereen, er werd gesmuld en gedronken, gezongen, gespeeld, gebabbeld en gelachen. Het was er heerlijk overschaduwd en net dat graadje frisser dan tussen de stenen van de binnenstad.  We hebben genoten met volle teugen van die paar uurtjes onvervalst zomerplezier!

Lucas voorziet iedereen van lekkere hapjes
Lucas voorziet iedereen van lekkere hapjes
Ruth kijkt naar de eendjes op de Dijle
Ruth kijkt naar de eendjes op de Dijle