Kansberekening

Kanker kan je leven lam leggen. Je mag geen ongeschild en ongewassen fruit of groenten eten. Steenvruchten zijn een risico. Je moet uit de zon blijven, want chemo verhoogt de kans op zonnebrand. Je mag niet in het zand spelen en moet opletten met werken in de tuin. Je blijft best uit de winkel op drukke tijdstippen. Je blijft ook best in de buurt van het behandelende ziekenhuis, want je weet maar nooit …

Dit weekend gooien we dit alles even over boord en stapelen we risico op risico: we zijn gisteren halsoverkop naar bobonne en opa aan zee vertrokken voor een weekendje onvervalst zomerplezier. We eten (goedgewassen) kersen, spelen met water en zand in de tuin, doen onze boodschappen in een overvolle supermarkt. Helemaal onberedeneerd is het niet: Lucas’ bloedwaarden zijn weer aan het stijgen, bijna tijd voor de derde lange chemo. Minder kans dus op infecties en maximaal plezier.

20130706-145302.jpg


2 reacties op ‘Kansberekening

  1. Geniet maar tenvolle en weet dat “de batterijen opladen” zeker ook moet gebeuren om er terug tegenaan te gaan, vooral nu de derde chemo eraan komt én jullie dan ook nog eens met de verhuis bezig zijn. Het ga jullie goed!

    Like

  2. Groot gelijk! Je moet genieten van grote en kleine momenten. Alles is goed om de batterijen eens op te laden en even “berekend” onbezorgd te zijn. Laat de zorgen even achter en geniet, geniet, geniet! Het is jullie gegund xxx

    Like

Reacties zijn gesloten.